Sauson laadukkaat käsineet nyt Faisilta!

Uutinen

Sauson laadukkaat käsineet nyt Faisilta!
28.03.2014
Sakari Sauso Oy on vuonna 1929 perustettu Suomalainen nahkakäsineiden valmistaja. Yhtiön valmistamia käsineitä pidetään yhtenä maailman laadukkaimmasta käsineistä. Käsineet tehdään käsityönä ja kaikki nahat jne. valitaan yksitellen huolella. Sauso panostaa voimakkaasti laadun ohella käsineiden designin. Heidän omat suunnittelijansa seuraavat koko ajan kansainvälisiä trendejä ja sitä kautta Sauso uudistaa mallistoaan Pitkin vuotta.
Sausolle egologisuus ja eettisyys ovat erittäin tärkeä asia. Heidän käyttämä nahka on peräisin eläimiltä, joita metsästetään lihan vuoksi, ei nahan; nahka on sivutuote.
Sauson nykyinen tehdas sijaitsee Unkarissa, jossa valmistetaan suurella ammattitaidolla kaikki Sauson käsineet. Sauson palveluksessa toimii nykyisin Suomi, Unkari ja Venäjä mukaan laskien vajaa 60 henkilöä
Faisin ja Sauson välisen yhteistyön ansiosta Sauson tuotteiden hankkiminen on helppoa kaikille Faisin asiakkaille. Meiltä saat koko Sauson valikoiman yhtä kätevästi, kuin meidän muun tuotevalikoiman.

Lisätietoja Sauson käsineistä saat omalta yhteyshenkilöltäsi Faisilta ja osoitteesta www.sauso.com.