Samsonite tietokonereput - Business matkustamisen aatelia

Uutinen

Samsonite tietokonereput - Business matkustamisen aatelia
13.12.2017
Tietokonereppu on olennainen osa nykypäivän business matkustamista. Kuljet töihin sitten pyörällä sotkien, moottoripyörällä, autolla, junalla tai lentokoneella on tietokone ja muut tarvitsemasi tavarat kätevin kuljettaa repussa.
Enää ei tarvitse kuitenkaan läppäriä tunkea ihan minkälaiseen reppuun vain. Useat valmistajat ovat vieneet suunnittelun business puolen repuissa todella pitkälle, eikä turhaan. Jokaiselle taskulle on tarkoituksensa, materiaalit on mietitty tarkkaan yksityiskohtia myöten- Mallistoissa ei enää ole vain unisex malleja. Naisille suunnitellut tietokonereput nostavat päätään tyylikkyydellä ja upeilla materiaali- ja värivaihtoehdoilla.
Fais listasi muutamat lempituotteensa Samsonitelta:

XBR TIETOKONEREPPU
Samsoniten tyylikäs XBR tietokonereppu on suunniteltu täyttämään käyttäjänsä kaikki tarpeet. Repusta löytyy taskut muun muassa puhelimelle, johdoille ja luottokortille. Unohtamatta tietenkään tilaa tietokoneelle ja tabletille, jotka ovat tukevasti selkää vasten. Repun selkäosassa on smart sleeve, jonka avulla se on helppo kiinnittää vedettävän matkalaukun päälle.
Upeina värivaihtoehtoina löytyy musta tai harmaa.

PARADIVER LIGHT SELKÄREPPU
Paradiver Light sarjasta löytyy useita eri kokoisia reppuja. Sarjan kaikissa repuissa on tukeva tasku läppärille ja tabletille. Omat paikkansa saavat myös kynät ja puhelin. Sarjan reppuja on saatavilla useita upeita sporttisia eri värejä aina valkoisesta mustaan ja sinisestä keltaiseen. Reppu on todella kevyt ja miellyttävä selässä, joten sopii erityisesti, vaikka pyöräilijälle.
Paradiver sarjassa on myös laaja valikoima vedettäviä matkalaukkuja.

GUARDIT TIETOKONEREPPU
GuardIt-sarja on yksi myydyimpiä tuotteitamme. Reppu on kevyt ja tyylikkään yksinkertainen ulkoa. Tehosteväreinä näissä tuotteissa on punainen. Taaimmainen tasku antaa paikan läppärille ja puhelimelle, jotka ovat näin nopeasti käden ulottuvilla. Kaksi etutaskua sen sijaan piilottavat sisälleen muun olennaisen: kansion, taskut johdoille, USB-tikuille, kynille ja muille olennaisille tavaroille.
GuardIt-sarjassa on myös tyylikäs reppu, josta tarpeen tullen saa myös vetolaukun. Laukku on sopivan kokoinen matkustamaan käsimatkatavarana lentokoneissa.

ZALIA TIETOKONEREPPU
Zalia-sarja on Samsoniten modernin naisellinen mallisto, jossa päivittäiset työelämän tarpeet ja tyylikkyys yhdistyvät. Laukuissa on upea pinta ja kauniit yksityiskohdat. Repusta löytyy perinteisesti taskut tietokoneella ja tabletille, sekä puhelimelle ja johdoille sekä avainkoukku. Repusta on kaksi eri mallia, jotka molemmat ovat tyylikkään klassisia. Värivaihtoehtoina on upea beige, viileä sininen ja tyylikäs musta tai lämmin punainen.

KARISSA BIZ TIETOKONEREPPU
Samsoniten nykyaikaisille maailmanmatkaajille omistettu mallisto tarjoaa upeita ratkaisuja liikematkoille. Sarjaan kuuluu repun lisäksi nelipyöräinen vetolaukku, eri kokoisia tietokonelaukkuja eri tarkoituksiin, vyölaukku ja useita erilaisia käsilaukkuja.

KARISSA BIZ LADIES' BUSINESS BAG
Karissa Biz ei kuulu reppuihin, mutta ehdottomasti mainitsemisen arvoinen tietokonelaukku naisille. Kevyt ja todella monikäyttöinen laukku, jota voi kantaa olalla pitkillä kantokahvoilla tai käsin lyhyistä kahvoista. Laukussa on yksi iso tasku, jossa tila suuremmallekin tietokoneelle, tabletille, johdoille ja puhelimelle. Takana on smart sleeve, jotta laukku on helppo kiinnittää matkalaukkuun.
Väreinä musta, punainen ja harmaa upeilla yksityiskohdilla.

Kysy tarjousta myyjiltämme!